Uw gehoor

Goed horen is midden in het leven staan en daar niets van missen. Als u merkt dat er iets niet helemaal in orde is met uw gehoor, kan dat dan ook enorm vervelend zijn. Wij brengen graag voor u in kaart wat er mis is en bieden u de beste hooroplossing. Zodat u weer van het leven kan genieten.
Wij laten u er weer bij horen

De drempel om actie te ondernemen op een verminderd gehoor is bijzonder hoog. Uit onderzoek blijkt dat, na het constateren van een gehoorprobleem, slechthorenden gemiddeld nog zo’n 7 jaar wachten, voordat ze een specialist bezoeken. Slecht horen zorgt voor schaamte en hoortoestellen worden vaak nog niet gezien als een aantrekkelijk product. Onterecht en ook ontzettend jammer om zo lang te wachten. Hoortoestellen zijn steeds minder opvallend of juist leuk opvallend, indien u dat wenst. En kunnen ook steeds vaker onzichtbaar in het oor worden gedragen. Met een hoortoestel komt u er pas achter wat een herstel van uw gehoor voor impact op uw leven heeft. U hoort er letterlijk en figuurlijk weer bij! Kom vrijblijvend uw gehoor laten testen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Veldman & Wouters

Wij onderhouden goede contacten met Veldman & Wouters: Begeleiding, Coaching en Advies. Veldman & Wouters richt zich op slechthorende en (plots)dove mensen. Ook de directe omgeving kan een beroep op hen doen, zoals ouders, partners, familie, collega’s of verwijzers. Professionals die te maken hebben met slechthorendheid of doofheid,zoals medewerkers van zorginstellingen of van gemeenten, zijn ook welkom voor hulp en advies. Het aanbod van Veldman & Wouters bij slechter horen bestaat uit:

  • Uitleg en informatie over gehoorverlies en audiogrammen
  • Informatie over de gevolgen en de impact van gehoorverlies
  • Bewustwording van betekenis van het verminderd en/of anders horen
  • Communicatietraining; tips en adviezen in het leren omgaan met en aanpassen aan de gehoorbeperking (bv. spraakafzien, strategieën)
  • Gebarencursussen Nederlands
  • Hooropvoeding; tips en adviezen in het (opnieuw) leren horen
  • Ondersteuning in het aangaan van een adequaat hulpverleningstraject en in het contact met hulpverleners

Kijk voor meer info op de website: www.veldmanwouters.nl.