Verhoeven Hoorcomfort - Wij laten zien hoe het hoort!


Welkom bij Verhoeven Hoorcomfort.

Verhoeven Hoorcomfort biedt u de ruimste keuze op het gebied van hooroplossingen. Waar u ook voor kiest, u bent bij ons verzekerd van een goede zorg voor uw gehoor. Want de kwalteit van onze hoorzorg staat bij ons voorop.

Wist u dat een hoortest en gehooradviesgesprek bij ons altijd gratis en geheel vrijblijvend zijn? Daarnaast krijgt u de hoortoestellen altijd eerst mee op proef. Daarmee zijn wij er zeker van dat we u weer kunnen laten genieten van de geluiden om u heen.

Vind de vestiging van Verhoeven Hoorcomfort bij u in de buurt!

U kunt bij ons terecht voor advies en vragen over uw gehoor. Met winkels in Veldhoven, Eindhoven, Nuenen, Bladel en Eersel zijn wij in heel de Kempen goed bereikbaar. Kom gerust eens langs of bel voor een afspraak. Klik voor onze openingstijden op een van de onderstaande foto's.

T. 040-368 69 84

T. 0497-38 65 45

T. 0497-53 56 94

T. 040-284 06 20

T. 040-257 11 28

Wij werken samen met de volgende zelfstandige audiciens:

Verhoeven Hoorcomfort werkt samen met een aantal zelfstandige audicienbedrijven in Noord-Brabant. Door de kennis te bundelen zorgen we ervoor dat u altijd gegarandeerd bent van het beste advies. Klik op de onderstaande foto's voor meer informatie en openingstijden.