Verhoeven Hoorcomfort
MAATREGELEN MBT. CORONA-VIRUS

Geachte klant,

De gezondheid van u als klant én die van onze medewerkers staat bij ons altijd voorop. Wij volgen de berichtgeving en richtlijnen van het RIVM daarom ook nauwlettend op.

Wij verwelkomen u graag bij ons in de winkel, maar groeten u zonder een hand te geven. Houdt u a.u.b. 1,5 meter afstand tot uw medeklant. Onze medewerkers houden gepaste afstand tot u. We werken daarnaast uitsluitend op afspraak. We willen u dan ook vragen van te voren te bellen, zodat wij in overleg met u kunnen besluiten of er een afspraak ingepland dient te worden.

Wij hopen op uw begrip voor het bovenstaande. Alleen samen met u kunnen we verspreiding van het virus zo snel mogelijk tegen gaan. Houd onze website en social media kanalen daarnaast goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste stand van zaken.

Tot horens!Welkom bij Verhoeven Hoorcomfort.

Verhoeven Hoorcomfort biedt u de ruimste keuze op het gebied van hooroplossingen. Waar u ook voor kiest, u bent bij ons verzekerd van een goede zorg voor uw gehoor. Want de kwalteit van onze hoorzorg staat bij ons voorop. Wist u dat een hoortest en gehooradviesgesprek bij ons altijd gratis en geheel vrijblijvend zijn? Daarnaast krijgt u de hoortoestellen altijd eerst mee op proef. Daarmee zijn wij er zeker van dat we u weer kunnen laten genieten van de geluiden om u heen!

Ik heb gehoorverlies, wat nu?
Onze klanten vertellen...
Bekijk onze blog!
Vind de vestiging van Verhoeven Hoorcomfort bij u in de buurt!

U kunt bij ons terecht voor advies en vragen over uw gehoor. Met winkels in Veldhoven, Eindhoven, Nuenen, Bladel en Eersel zijn wij in heel de Kempen goed bereikbaar. Kom gerust eens langs of bel voor een afspraak. Klik voor onze openingstijden op een van de onderstaande foto's.

T. 040-368 69 84


T. 0497-38 65 45


T. 0497-53 56 94


T. 040-284 06 20


T. 040-257 11 28

Wij werken samen met de volgende zelfstandige audiciens:

Verhoeven Hoorcomfort werkt samen met een aantal zelfstandige audicienbedrijven in Noord-Brabant. Door de kennis te bundelen zorgen we ervoor dat u altijd gegarandeerd bent van het beste advies. Klik op de onderstaande foto's voor meer informatie en openingstijden.