StAr-register

Stichting Audicienregister bewaakt de kwaliteit van de vakopleiding tot audicien en zorgt voor na- en bijscholing van audiciens. Al onze audiciens voldoen aan de eisen van StAr en zijn opgenomen in het register.
Strenge voorwaarden

De audicien is in het bezit van een geldig vakdiploma tot audicien.
StAr beoordeelt op regelmatige basis of de inhoud van de aangeboden opleidingen nog steeds voldoet aan de door StAr gestelde eisen.

De audicien heeft ervaring in het verrichten van aanpassingen.
Een beginnend audicien krijgt hiertoe controle en een ervaren audicien wordt regelmatig opnieuw geregistreerd, waarbij deze 100 dagen werkzaam moet zijn geweest en dus de verrichtingen heeft uitgevoerd.

De audicien volgt na- en bijscholing

StAr geregistreerd audiciens dienen jaarlijks 100 scholingspunten te halen. Op deze manier wordt hun kennis up-to-date gehouden en zult u altijd behandeld worden volgens de laatste technieken en methoden. Opleiders worden ook door StAr gecontroleerd en aan de hand daarvan worden de punten die behaald kunnen worden toegekend.

Professionele en zorgvuldige zorg

Een StAr-registratie is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Het geregistreerd staan van een audicien bij StAr is bij veel verzekeraars een vereiste. Zij willen er zeker van zijn dat de zorg bij een hooroplossing professioneel, goed en zorgvuldig wordt uitgevoerd. Bij ons hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Al onze audiciens zijn geregistreerd en uw hoorapparaat valt dus, aan de hand van uw pakket, onder de verzekeringsvoorwaarden.