Blic Oren

Welkom bij Blic Oren! Voor al uw vragen over het gehoor kunt u bij ons terecht. Wij zijn gevestigd in hetzelfde pand als onze optiek. Onze StAr-geregistreerd triage-audicien Christel Peerbooms helpt u graag verder. Door het verbeteren van uw gehoor, kunnen wij u helpen weer actief deel te nemen aan de activiteiten die u belangrijk vindt. Samen zoeken we naar de perfecte oplossing, daarnaast zoeken wij ook voor u uit wat de vergoeding van de zorgverzekeraar zal zijn.
Voor ogen en oren naar Blic

Ons assortiment bestaat niet alleen uit een brede selectie aan hoortoestellen, ook voor randapparatuur en gehoorbescherming kunt u bij ons terecht. Daarnaast beschikken wij over een brede collectie private hoortoestellen, dit zijn hoortoestellen met de allernieuwste technieken die buiten de zorgvergoeding vallen. Wij geven u hier graag meer informatie over.

Samenwerking Verhoeven Hoorcomfort

Wij werken samen met de audiciens van Verhoeven Hoorcomfort. Zo kunnen wij onze kennis delen en u van het beste advies voorzien. Wilt u meer weten over ons of onze producten? Kijk dan gerust eens verder op de website van Verhoeven Hoorcomfort of neem contact met ons op, bel naar 0492 - 664028.
Adresgegevens

Margrietstraat 61
5731 BN Mierlo
T. 0492 - 664028
info@blicoptiek.nl
Openingstijden

Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 13:00 - 18:00