Hoorzorg

Uw oren zijn belangrijk. Gehoor is één van de vijf zintuigen en misschien wel het belangrijkste stuk gereedschap in de communicatie met uw omgeving. Wij willen u helpen uw gehoor te optimaliseren, waarmee we u in staat stellen om actief aan het leven te blijven deelnemen. Zowel op uw werk, bij het sporten als in uw sociale leven.  
Hoe doen we dat?

Wij stellen u als klant centraal. Dat start met een goede inventarisatie van uw wensen en levensstijl. En een deskundige beoordeling van uw gehoor en hoorgang. U vindt bij ons ervaren en deskundige audiciens welke allen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het audiciensregister StAr. We nemen alle tijd om u te voorzien van het beste advies. Ook werken we nauw samen met de KNO-artsen en audiologische centra (zoals Libranet en Kentalis) in de regio. Wij zijn daarnaast merkonafhankelijk, daardoor hebben we een breed assortiment met daarin iedere hooroplossing die verkrijgbaar is op de Nederlandse markt. De nieuwste technieken, waterbestendig of zelfs onzichtbaar in het oor.


Wat kunt u verwachten?

In onze moderne winkels, voorzien van de beste apparatuur, passen we de voor u best passende hooroplossing aan. Dit is niet persé een hoortoestel, maar kan bijvoorbeeld ook een TV luisterhulp zijn of misschien wel gehoorbeschermers. Daarbij bieden we de nieuwste technieken uit het private segment, maar ook prima hooroplossingen uit het zorgverzekeringsassortiment. Hierover hebben we afspraken gemaakt met alle Nederlandse zorgverzekeraars. U kunt bij ons terecht voor een hoortest, advies, hulp in keuze en het instellen en aanmeten van uw hoortoestel. Zelfs als u niet tevreden bent met uw huidige hooroplossing: Bij ons bent u ook welkom voor een second opinion. Kom eens langs of maak een afspraak. Wij maken dan alle tijd voor u.


Hoor Magazine

Hoor Magazine is een speciale uitgave van Verhoeven Hoorcomfort. Naast veel informatie over hoortoestellen en hoorzorg, vindt u in dit blad interessante artikelen over gehoorproblemen, gehoorbescherming en de achtergronden van ons gehoor. Interesse om dit magazine te lezen?
U vindt de laatste editie van Hoor Magazine onder de volgende link: Hoor