Verhoeven Hoorcomfort

Lyric: onzichtbaar goed horen

Terug naar overzicht/Blog

Lyric: onzichtbaar goed horen

Hoewel heel jammer, want nergens voor nodig, brengt een hoortoestel nog wat schroom voort. Een hoortoestel nemen of zelfs moeten, dat kan wel, maar dan wel het liefst onzichtbaar. Nu is er op dat gebied al heel wat mogelijk! De Lyric van Phonak bijvoorbeeld. Dat is een klein én totaal onzichtbaar hoortoestel dat helemaal in de gehoorgang geplaatst wordt.

Onzichtbaar
Helemaal onzichtbaar dus en daar blijft het een geruime tijd zitten tot er een nieuwe geplaatst wordt. Een soort contactlens voor je oor. De Lyric is het eerste en enige 100% onzichtbare gehoorapparaat ter wereld dat natuurlijk geluid levert. Of je nu naar het strand gaat, in een restaurant zit of een bergwandeling maakt, met Lyric hoor je alles wat je moet horen. De exclusieve batterijtechniek zorgt voor enkele maanden werking en de Lyric is vochtbestendig, dus veilig tijdens slapen, sporten en douchen!
Maar hoe werkt dat dan?
Wanneer je besluit om voor de Lyric te gaan en onze gecertificeerde audicien je oren ook positief beoordeeld heeft voor de Lyric, kan het hoortoestel in je oor worden ingebracht. De audicien stelt het toestel af en je gaat naar huis. Daar en overal waar je heen gaat, ga je genieten van natuurlijk geluid. Zonder dat je eigenlijk zelf nog weet of merkt dat je een hoortoestel draagt. Geavanceerde microtechnologie in de Lyric gebruikt de vorm van het oor om geluid optimaal op te vangen en te versterken. Het geluid verplaatst zich zo op een natuurlijke manier naar je trommelvlies en dat zorgt voor een puur en prachtig geluid. Maandenlang, zonder batterijvervanging. Op afspraak kom je terug en wordt de Lyric vervangen door een nieuwe.

Lyric abonnement
Een Lyric wordt aangeboden met een jaarabonnement. Een vaste prijs voor een heel jaar, onafhankelijk van hoeveel nieuwe Lyrics je nodig hebt. De Lyric zit namelijk tot maximaal 120 dagen in je oor, maar kan eerder vervangen moeten worden. De batterijduur is namelijk wel afhankelijk van de instellingen van de Lyric op basis van jouw oren. Deze vervangingen en eventuele reparaties vallen allemaal onder het jaarcontract. Je hebt 30 dagen de tijd om te wennen aan de Lyric. Je kunt dan vrijblijvend ervaren of de Lyric je bevalt.

Interesse?
Maak een afspraak bij ons en we gaan samen kijken of de Lyric ook iets voor jou is.